Zwanger in Halsteren

Gefeliciteerd, je wordt mama! Je gaat een heel nieuwe fase in van je leven en je wilt je hier goed op voorbereiden. Misschien is dit je eerste kindje en wil je een fijne zwangerschapscursus vinden waardoor je alle ins en outs krijgt te horen over zwanger zijn en bevallen. Misschien is dit wel je tweede of derde kindje en wil je je graag voorbereiden op een positieve geboorte ervaring. Prachtig Bevallen helpt je hierbij! Prakijk Prachtig Bevallen is gespecialiseerd in zwangerschaps- en geboortebegeleiding, duizenden vrouwen uit Bergen op Zoom en Halsteren zijn je al voorgegaan met begeleiding van Prachtig Bevallen tijdens hun zwangerschap en bevalling.

Doula Halsteren

In mijn praktijk geef ik als doula persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap en geboorte, ook geef ik verschillende zwangerschapscursussen (zowel in groepsvorm als prive). Hiernaast ben ik gespecialiseerd in stuitbehandelingen door middel van moxatherapie en spinning babies waardoor een uitwendige versie door de gynaecoloog of een keizersnede niet meer nodig is. Wist je dat mijn slagingspercentage met moxatherapie om je kindje uit stuit te laten draaien hoger ligt dan die van de gemiddelde gynaecoloog die een versiepoging doet in het ziekenhuis?

Zwanger in Halsteren

Als aanstaande mama in Halsteren zijn er verschillende activiteiten die je kunt doen tijdens je zwangerschap. Prachtig Bevallen heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Zwangerschapscursussen Halsteren

Aangezien Bergen op Zoom de grote zus is van Halsteren is de keuze voor een van de unieke zwangerschapscursussen bij Prachtig Bevallen snel gemaakt. Prachtig Bevallen biedt verschillende zwangerschapscursussen aan in Bergen op Zoom of als privecursus aan huis, elke cursus sluit aan op een andere doelgroep. Wil jij graag zwangerschapsyoga volgen of juist de massagecursus met je partner? De zwangerschapscursussen van Prachtig Bevallen zijn uniek, net zoals jij!

Doula begeleiding in Halsteren

Doula begeleiding is in Bergen op Zoom en Halsteren nog vrij onbekend maar steeds meer aanstaande ouders ervaren de voordelen van een doula tijdens de zwangerschap en bevalling! Doulabegeleiding is altijd afgestemd op de wensen van de ouders en is daardoor elke keer weer anders en uniek. Jullie als aanstaande ouders staan centraal tijdens mijn begeleiding en ik ben er voor jullie wanneer jullie vragen hebben, informatie willen of wanneer je ergens over twijfelt. Ik bereid jullie zo compleet mogelijk voor op de aankomende geboorte van jullie kindje!