Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor zwangerschapscursussen, zwangerschapsyoga, hypnobirthing®, babymassage, massages en doula begeleiding bij Prachtig Bevallen.

Zwangerschapscursussen

Zwangerschapsyoga Cursus
145 euro

Ben jij zwanger en wil je bewust ontspannen van je zwangerschap genieten en je voorbereiden op de geboorte van je kindje? Dan is de cursus Zwangerschapsyoga van Prachtig Bevallen echt iets voor jou!

Hypnobirthing® Cursus
345 euro

Hypnobirthing® is ontzettend populair en niet zonder reden! Bereid je samen met je partner positief voor op een ontspannen geboorte van jullie kindje.

Cursus Hypnobirthing® Prive (aan huis)
495 euro

Is het niet mogelijk voor jullie om de cursus Hypnobirthing® te volgen in een groep of op de cursusdata bij Prachtig Bevallen? Dan komt onze docente Michelle met liefde naar jullie toe om jullie in 4 x 2,5 uur voor te bereiden op de komst van jullie kindje door middel van de fijne cursus Hypnobirthing®

Zwangerschapscursus aan huis
195 euro

Een cursus volgen op het moment dat het jullie uitkomt, waarbij je niet het huis uit hoeft en binnen twee afspraken eigenlijk alles weet wat je moet weten om je goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje? Dat kan! In 2 x 2 uur geef ik jullie alle informatie, tips en trucs om zo fijn mogelijk te bevallen.

Zwangerschapsmassages & Mama Massages

Zwangerschapsmassage
49,50 euro

Wordt 60 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage op onze unieke prenatale massagetafel!

Zwangerschapsmassage Deluxe
75 euro

Wordt niet 60 maar 90 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage!

Mama massage
49,50 euro

Gefeliciteerd, je bent mama geworden! Laat je 60 minuten in de watten leggen tijdens een heerlijke mama massage waarbij jouw lichaam en geest tot rust kunnen komen.

Mama massage Deluxe
75 euro

Wordt niet 60 maar 90 minuten heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende mama massage! Zachte handdoeken, heerlijk geurende olie en een fijne ontspannende massage die lichaam en geest tot rust laten komen. Kom genieten!

Verhuur Bevalbad & ElleTens

Verhuur Bevalbad Birth Pool in a box PRO
149 euro

Ben je zwanger en wil je graag in bad bevallen? Huur dan nu je bevalbad bij Prachtig Bevallen! Je ontvangt het Birth Pool in a Box bevalbad inclusief compleet pakket.

Verhuur ElleTens
49,50 euro

Wil jij je bevalling zo natuurlijk mogelijk laten verlopen maar ben je wel op zoek naar hulpmiddelen die jou helpen de weeen de baas te zijn? Dan is de Elle Tens iets voor jou!

Babymassage Cursussen

Cursus Babymasssage
95 euro

Baby's hebben huidhonger en vinden niets fijner dan aangeraakt worden door hun papa of mama. Leer in vier lessen van 1,5 uur hoe jij je kindje een heerlijke massage kunt geven!

Babymassage cursus prive
p.o.a.

Leer je kindje in jullie vertrouwde omgeving masseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Individuele Begeleiding

Doula begeleiding

Tijdens onze eerste ontmoeting maken we een afspraak over de kosten. Omdat mijn doula- begeleiding helemaal aangepast is aan jullie persoonlijke wensen, kunnen de kosten verschillen per begeleiding.

Zwangerschaps coaching
49,50 euro

Wil je bijvoorbeeld naast de cursus die je hebt gevolgd nog wat meer tijd om samen met mij te kijken hoe je je positief voor kunt bereiden op de komst van je kindje? Tijdens een afspraak Zwangerschaps coaching van 60 minuten gaan wij samen kijken hoe jouw bevalling een feestje kan gaan worden!

Mama coaching
49,50 euro

Mama worden is niet niks, je bent verantwoordelijk voor een klein wezentje, bent je bevalling aan het verwerken en ook op zoek naar wie jij ook alweer bent en blij van wordt. Tijdens een Mama coaching afspraak (60 minuten) gaan we samen op zoek naar wat meer rust, regelmaat en plezier in jouw nieuwe rol als mama.

E.H.B.B. - Eerste (emotionele) Hulp Bij Bevallen
75 euro

Is de geboorte van je kindje anders verlopen dan je had gewild en merk je dat het lastig is om de gevoelens die je hier aan hebt overgehouden los te laten of te verwerken? Ik begeleid je graag hier in tijdens een EHBB sessie.


Prijstabel geldig tot 1 juli 2020. Prijzen kunnen veranderen na 1 juli 2020. Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Prachtig Bevallen rekent 0,48 cent per kilometer reiskosten. Binnen een straal van 15 km van Prachtig Bevallen worden geen reiskosten berekend. Voor reistijden die langer dan 45 minuten zijn wordt reistijd in plaats van kilometervergoeding gerekend.