Zwangerschapsmassage

Als aanstaande mama verdien je het om heerlijk in de watten te worden gelegd! Je lijf is hard aan het werk en dat voel je, zowel mentaal als fysiek. Tijdens de zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen kun jij weer heerlijk op je buik liggen en hoef je even helemaal niets anders te doen dan te genieten!

 • Heerlijk op je buik
 • Ontspannend en rustgevend
 • Voel je welkom!
Relax!

Zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen

Toe aan een moment voor jezelf waarin je niets hoeft te doen behalve je te laten verwennen? Tijdens een zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen wordt je heerlijk in de watten gelegd. Een uur lang kun je genieten van de unieke massagetafel waardoor je weer heerlijk op je buik kunt liggen en in combinatie met de fijne ontspannende massage en natuurlijke olien van weleda ben je na een uur ontspannen en rozig. Dat klinkt toch als een feest? Een heerlijk cadeau voor jezelf om tot rust te komen en bewust contact te maken met je baby.

Tijdens je zwangerschap verandert er een hoop in je lichaam, zowel fysiek als mentaal. De zwangerschapsmassage bevordert je bloedsomloop, ontspant vermoeide en gespannen spieren, lost kuitkrampen op en geeft ruimte en rust in je hoofd. Na de massage voel je ontspannen en energiek.

Heerlijk op je buik liggen

Door de unieke prenatale massagetafel kun je veilig en ontspannen op je buik liggen. De speciale band ondersteunt je buik en zorgt ervoor dat je buik gedragen wordt zodat de spieren in jouw lichaam kunnen ontspannen en er optimale ruimte wordt gemaakt voor je kindje in de baarmoeder. Je bent echt even het gewicht van je groeiende buik kwijt! De massagetafel is ontworpen in samenwerking met gynaecologen, specialisten en massagetherapeuten.

Voel je welkom

Voorafgaand en na afloop van de zwangerschapsmassage is er de ruimte om je zwangerschap met mij te bespreken, misschien heb je klachten waar ik je advies over kan geven of ben je op zoek naar een luisterend oor. Ik ben er voor je!

Voordelen zwangerschapsmassage

 • Diepe ontspanning en hernieuwde energie.
 • Verlichten of verdwijnen van fysieke klachten.
 • Je maakt minder cortisol (stress hormoon) aan.
 • Verbeterde doorbloeding.
 • Versterkt het immuunsysteem.
 • Je maakt gelukshormonen zoals oxytocine en endorfine aan.
 • Verbetert de nachtrust.
 • Een moment om stil te staan bij je zwangerschap en je baby.

Boek nu je massage!

Helaas, op dit moment kun je geen massage boeken

Ja, ik boek nu mijn zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen!

Nadat je boeking bij ons binnen is ontvang je een bericht van ons om je afspraak vast te zetten op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vanaf wanneer mag ik tijdens mijn zwangerschap gemasseerd worden?

Bij Prachtig Bevallen kun je vanaf 16 weken zwangerschap terecht voor een zwangerschapsmassage.

Tot wanneer mag ik gemasseerd worden tijdens mijn zwangerschap?

Je mag gemasseerd worden tot wanneer jij dit prettig vindt. Sommige aanstaande mama's raad ik juist aan om rond de uitgerekende datum langs te komen voor een massage omdat de stoffen die tijdens een massage vrijkomen in je lichaam ook kunnen helpen om de bevalling te laten beginnen.

Wanneer mag of kan ik niet gemasseerd worden?

Wanneer je verloskundige of gynaecoloog een medische reden ziet om niet gemasseerd te worden, bij koorts, ontstekingen, ernstige spataderen, bij recente botbreuken of besmettelijke huidaandoeningen.

Wat voor massageolien worden er bij Prachtig Bevallen gebruikt?

Bij Prachtig Bevallen worden uitsluitend biologische olien van Weleda gebruikt, deze zijn perfect geschikt voor mama en baby. Omdat de huid tijdens de zwangerschap een stuk gevoeliger is, is het belangrijk om deze te verwennen met natuurlijke producten zonder chemicalien om zo de kans op een reactie te voorkomen.

Wat is het verschil tussen een zwangerschapsmassage bij Prachtig Bevallen en een ontspanningsmassage?

Ten eerste lig je bij Prachtig Bevallen tijdens de massage weer heerlijk op je buik door de unieke prenatale massagetafel. Daarnaast weet ik door verschillende trainingen welke technnieken ik wel en niet in kan zetten tijdens de zwangerschap en weet ik bijvoorbeeld welke aromatherapie en drukpunten kunnen werken bij verschillende klachten.

Zijn er ook cadeaubonnen te koop voor een zwangerschapsmassage?

Absoluut! Neem contact met me op via het contactformulier, per email of telefonisch en ik zorg dat er een cadeaubon voor je klaar ligt.