ElleTens 2 huren

zwangerschaps tens huren
zwangerschaps tens huren zwangerschaps tens huren zwangerschaps tens huren zwangerschaps tens huren

Wil jij je bevalling zo natuurlijk mogelijk laten verlopen maar ben je wel op zoek naar hulpmiddelen die jou helpen de weeen de baas te zijn? Dan is de Elle Tens iets voor jou!

 • Natuurlijke pijnstilling
 • Thuis en in het ziekenhuis
 • Geen risico's voor jou en je baby
 • Gratis verzenden en retourneren
 • Verstuurd vanaf 36 weken
 • Op voorraad ✔

Elle Tens


Wil je graag zonder medische pijnbestrijding bevallen maar ben je wel op zoek naar manieren om de weeen de baas te zijn? De Elle Tens is dan perfect voor jou! De Elle Tens is 100% veilig, vrij van bijwerkingen en zowel thuis als in het ziekenhuis te gebruiken.

"Het ElleTens apparaat was waanzinnig. Ik heb het tot mijn laatste wee gebruikt." - Jeanine -

Hoe werkt de Elle Tens ?

De Elle Tens zorgt ervoor dat door middel van elektroden, die je op je lange rugspieren plaatst, de zenuwbanen worden gestimuleerd. Dit onderbreekt het pijnsignaal naar de hersenen en stimuleert tegelijkertijd ook de aanmaak van grote hoeveelheden endorfines (lichaamseigen pijnstilling).

De Elle Tens kun je al in de latente fase van je bevalling gaan gebruiken (zo rond de 2 a 3 cm ontsluiting). Door het gebruik van de Elle Tens kun je deze hormonen dus al vroeg in je bevalling aanmaken (zonder Tens komen deze pas rond de 5 a 6 cm ontsluiting vrij) en daardoor van alle voordelen hiervan gebruik maken!

"Het ElleTens apparaat heeft mijn vrouw enorm veel geholpen en we zijn je dankbaar voor je lieve persoonlijke berichtje in de doos." - Henri -

Voordelen van de Elle Tens:

 • Natuurlijke pijnstilling.
 • Geen bijwerkingen.
 • Veilig voor jou en je kindje.
 • Wetenschappelijk bewezen effectief.
 • Eenvoudig in gebruik.
 • Thuis of in het ziekenhuis.
 • Minder vraag naar medische pijnbestrijding.
 • Niet gebruiken wanneer je hartklachten of een pacemaker hebt.
 • Niet gebruiken wanneer je (tijdens je bevalling) onder de douche gaat of in bad.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer kan ik de Elle Tens het beste reserveren?

Zodra je weet dat je de Elle Tens wilt gebruiken tijdens je bevalling kun je deze al reserveren! Wacht hier zeker niet te lang mee want de Elle Tens apparaten die we hebben worden heel erg veel verhuurd.

Verhuren jullie de ElleTens of de ElleTens 2?

Wij verhuren de ElleTens 2, de voordelen aan de ElleTens 2 tegenover de ElleTens is dat de ElleTens 2 een verlichte display heeft (handig wanneer je weinig licht tijdens je bevalling prettig vindt en je zo toch de ElleTens 2 gemakkelijk kunt bedienen) en een weeentimer.

Kan ik de Elle Tens ook op laten sturen?

Absoluut, het is geen probleem om de Elle Tens door Prachtig Bevallen via PostNL naar je te laten verzenden vanaf je 37e week zwangerschap. Retourneren gaat gemakkelijk via ons antwoordnummer, de 49 euro is dus inclusief verzendkosten! Woon je in regio Bergen op Zoom? Dan kun je de Elle Tens ook op een afgesproken moment op komen halen en terug brengen bij Prachtig Bevallen en betaal je slechts 39 euro!

Wordt de huur van de Elle Tens vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Door verschillende zorgverzekeraars wordt de huur van de Elle Tens vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk dit altijd zelf na!

Kan ik de Elle Tens ook bij een medische bevalling in het ziekenhuis gebruiken?

Zeker! Het gebruik van de Elle Tens tijdens een medische bevalling vermindert de vraag van chemische pijnstilling zoals een ruggenprik bij een bevalling in het ziekenhuis. Niet alle verloskundigen of verpleegkundigen in het ziekenhuis kennen de Elle Tens maar zodra ze in de praktijk zien wat een fijn apparaat het is voor de aanstaande mama zijn ze altijd enthousiast!

Help! Ik ben 39 weken zwanger en hoor nu pas van de Elle Tens, kan ik deze nog huren?

Wanneer wij onverhuurde Elle Tens apparaten hebben liggen doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat jij de Elle Tens binnen 24 uur in je bezit hebt. Wij gunnen namelijk alle aanstaande mama's de voordelen van een Elle Tens tijdens de bevalling!

Is de Elle Tens gemakkelijk in gebruik?

Het Elle Tens apparaat is zo ontwikkeld dat het ontzettend simpel en gebruiksvriendelijk is. Wanneer je de Elle Tens bij Prachtig Bevallen huurt ontvang je een compleet pakket inclusief gebruiksaanwijzing met afbeeldingen zodat het ook voor je geboortepartner duidelijk is hoe hij of zij de Elle Tens bij je kan inzetten.

Huur nu voor €49