Praktijk Prachtig Bevallen


prachtig bevallen

Zwanger zijn en moeder worden zijn prachtige ervaringen. Het zijn ervaringen die voor veel veranderingen zorgen in een relatief korte periode en je lichaam en geest worden extra op de proef gesteld. Je wilt graag ontspannen en goed geinformeerd van je zwangerschap en bevalling genieten zodat je vol zelfvertrouwen je kraamtijd en je rol als moeder gaat beleven. En daarvoor ben je bij Praktijk Prachtig Bevallen aan het juiste adres!

Praktijk Prachtig Bevallen is gespecialiseerd in begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je kunt bij Prachtig Bevallen terecht voor doulabegeleiding, zwangerschapsmassages, mamamassages en babymassagecursussen. Jackelien is opgeleid aan de doula opleiding in Utrecht en lid van de NBVD (De Nederlandse Beroepsvereniging Voor Doula's), daarnaast is zij massagetherapeut en heeft ze zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in zwangerschapsmassages, mamamassages, stuitconsulten en overtijdbehandelingen. Ook geeft zij babymassagecursussen aan huis en kunnen aanstaande ouders een zwangerschapsmassagecursus in de praktijk volgen.

Prachtig Bevallen is gevestigd in Bergen op Zoom en goed te bereiken vanaf Roosendaal, Breda en Antwerpen. Prachtig Bevallen is gevestigd in het centrum van Bergen op Zoom (tegenover het treinstation) waardoor de studio en praktijk altijd goed te bereiken zijn.