Alle cursussen gaan live en online door! Lees meer

Zwangeren in Roosendaal

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een wondere wereld gaat voor je open, bij welke verloskundigepraktijk sluit je je aan, welke kraamzorgorganisatie past bij je, waar wil je bevallen en hoe bereid je je hier op voor? Prachtig Bevallen helpt je hierbij!
Prakijk Prachtig Bevallen is een praktijk gespecialiseerd in zwangerschaps- en geboortebegeleiding, de praktijk is gevestigd in Bergen op Zoom en vlot te bereiken vanuit Roosendaal.

Doula Roosendaal

Wat is nu precies zwangerschaps- en geboortebegeleiding? In mijn praktijk geef ik als doula persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd als doula en kun je bij mij terecht voor zwangerschapscursussen (zowel in groepsvorm als prive). Ook ben ik gespecialiseerd in stuitbehandelingen door middel van moxatherapie en spinning babies waardoor een uitwendige versie door de gynaecoloog of een keizersnede kan worden voorkomen.

Zwanger in Roosendaal

Als zwangere in regio Roosendaal zijn er tal van activiteiten en cursussen die je kunt volgen tijdens je zwangerschap. Prachtig Bevallen heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Zwangerschapscursussen Roosendaal

Aangezien Bergen op Zoom vanuit Roosendaal gemakkelijk en snel te bereiken is de keuze voor een van de unieke zwangerschapscursussen zoals zwangerschapsyoga bij Prachtig Bevallen snel gemaakt. Prachtig Bevallen biedt verschillende zwangerschapscursussen aan die ieder aansluiten voor een andere doelgroep. De zwangerschapscursussen van Prachtig Bevallen zijn uniek, net zoals jij!

Doula begeleiding in Roosendaal

Als doula staan jullie tijdens mijn begeleiding als aanstaande ouders centraal. Ik begeleid jullie tijdens de zwangerschap in de zoektocht naar de droombevalling die bij jullie past. Ik vertel jullie wat de mogelijkheden zijn en waar je keuzes in kunt maken, ook neem ik een vorige ervaring serieus mee in de voorbereiding. Hoe zet je een (traumatische) ervaring om in een leermoment?
Ik vind het belangrijk als doula om je als aanstaande ouder vertrouwd te laten raken met de zwangerschap en de naderende bevalling!