Alle cursussen gaan live en online door! Lees meer

Doula Antwerpen

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en je woont in regio Antwerpen. Misschien is dit je eerste kindje en waan je je pas net in de wondere wereld van het zwanger zijn en zouden jullie graag meer persoonlijk begeleid worden tijdens deze prachtige periode. Of ben je zwanger van de tweede of derde en zou je deze keer graag een fijne geboorte ervaring willen hebben na een eerdere minder fijne of zelfs traumatische ervaring.
Dan ben je bij Praktijk Prachtig Bevallen aan het juiste adres! Prakijk Prachtig Bevallen is gevestigd in Bergen op Zoom, net over de grens in Nederland. In mijn praktijk geef ik persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd als doula en kun je bij mij terecht voor zwangerschapsmassages, mama massages en babymassagecursussen. Ook ben ik gespecialiseerd in stuitbehandelingen door middel van moxatherapie en spinning babies waardoor een uitwendige versie door de gynaecoloog of een keizersnede kan worden voorkomen.

Zwanger in Antwerpen

Wanneer je zwanger bent in regio Antwerpen zijn er ook tal van verschillende cursussen die je kunt volgen tijdens je zwangerschap, Prachtig Bevallen heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Doula begeleiding in Antwerpen

Ik vind het belangrijk als doula om je als aanstaande ouder vertrouwd te laten raken met de zwangerschap en de naderende bevalling. Ik informeer je over alle opties, mogelijkheden en keuzes die je hebt zodat je die weloverwogen kunt maken. Ik luister en ik ondersteun waar nodig, zowel voor, tijdens en na de bevalling.
Als doula ondersteun ik niet alleen de aanstaande mama, maar juist ook de partner ! Een doula is geen vervangster van de partner (bij alleenstaande mama's kan dit natuurlijk wel) maar ben ik er ook juist om de partner zelfvertrouwen te geven tijdens de bevalling, tips te geven zodat hij/zij de aanstaande mama kan ondersteunen en coachen en zorg ik voor genoeg rust, eten en drinken tijdens deze intensieve en prachtige gebeurtenis.